Om Kristtorn

Med 12 års erfaring i faget, så har vores team et stort knowhow og sætter en ære i at levere skræddersyede snedkerløsninger af højeste kvalitet. Vi i Kristtorn køkkener levere ikke noget vi ikke selv ville have i vores egne boliger – og vi er kræsne og har øje for deltajerne.

Møbelsnedkeriet Kristtorn Køkkener blev etableret en forårsdag i 2015. Martin Thorning skabte et univers af en enorm passion for træ og ikke mindst en drøm om at lave håndlavede møbler & snedkerkøkkener. Det hele startede med et spisebord lavet af gamle sildebensplanker og har siden udviklet sig til, at Kristtorn Køkkener i dag laver håndlavede køkkener, borde, skabs- og garderobeløsninger og meget mere.

Hos Kristtorn Køkkener er vi dedikerede til det gode håndværk i at designe og producere køkkener i gode materialer. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, som kan holde hele livet.

Hvert køkken har sin egen historie – fra vi håndplukker planken på savværket frem til det færdige resultat. Ingen planker er éns og derfor er vores køkkener 100% unikke, og har i stedet sin helt egen identitet.