Håndlavet Køkken

Håndlavet snedkerkøkken med eksklusive materialer og unikt look.

Køkken i røget eg

 

Hos Kristtorn møbler har du mulighed for at få lavet lige præcis det køkken, som du går og drømmer om

Køkkenløsninger

Ingen køkkener er ens og hos Kristtorn Møbler er der ikke nogen standardløsninger. Du kan få dine skabe i netop de størrelser som passer ind hos dig. Drømmen du om et snedkerkøkken – et køkken der kan tåle at blive brugt i din hverdag, er rumlig og funktionelt samt skabt til middag med venner og familie?

Vi er klar til at få gjort din drøm til virkelighed. Vi har et stort knowhow til at kunne vejlede dig og udnytte dit rums potentiale. 

Med et snedkerkøkken skaber du hygge, personlig og charme i din bolig

Hos Kristtorn køkken har vi en stor passion for snedkerkøkkener

Hvordan skaber vi dit drømme køkken? 

Vi vil ikke ligge skjul på, at vi går meget op i, at dit kommende drømmekøkken bliver netop som DU ønsker det.  Køkkenet der idag er blevet et samlingspunkt for vores hverdag, skal kunne rumme mange forskellige lejligheder. Alt fra madlavning til lektion og til når verden skal vendes over en flaske vin samt de fester, som altid ender i køkkenet.

Et køkken skal kunne holde til at blive brugt og opfylde de praktiskegøremål – og ikke mindst skal det være smukt og skabe glæde. Derfor bygger vi håndlavede snedkerkøkkener hvor vi ved, at vi har tænkt over hver en detalje med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Indvendigt

Alle vores køkkener er med massive træskuffer og vi tilbyder flere forskellige træsorter. Fronter, skabe og moduler tilbydes ligeledes i enten massive træsorter eller finerede plader.

Skuffeindeling, indmad, look, greb og detaljer er individuelt, og aftales ved konsultation på vores kontor i Greve. Her kan du også både se og røre ved vores mulige løsninger i form af bordpladeprøver, greb, fronter og træsorter.

Vi samarbejder med gode hvidevareforhandlere, bordpladeforhandlere og tilbyder herved en komplet køkkenløsning… og her er rigeligt at vælge imellem

Vi går op i at alle materialevalg passer sammen og det har en sammenhæng med resten af din bolig

 

Vi har 8 ugers leveringstid på vores køkkener og vi tilbyder selvfølgelig montering af komplet køkken