Håndlavede køkkener

ngen køkkener er ens og hos Kristtorn Møbler er der ikke nogen standardløsninger. Du kan få dine skabe i netop de størrelser som passer ind hos dig. Drømmen du om et snedkerkøkken – et køkken der kan tåle at blive brugt i din hverdag, er rumlig og funktionelt samt skabt til middag med venner og familie?

Vi er klar til at få gjort din drøm til virkelighed. Vi har et stort knowhow til at kunne vejlede dig og udnytte dit rums potentiale. 

Med et snedkerkøkken skaber du hygge, personlig og charme i din bolig

 

Vi elsker at skabe sammenhæng i din bolig

værksted & showroom

Vores kunder og interesserede er altid velkommen i vores showroom og på vores snedkerværksted i Greve. På vores værksted og i vores showroom kan du opleve vores elegante designmuligheder og hvordan vores køkkener bliver produceret på værkstedet.

Har du lyst til at besøge os på vores værksted og i vores Showroomet er du altid velkommen til at kontakte os – ved kontakt aftaler vi nærmere omkring hvornår vi kan have en snedker tilgængelig til dit besøg.

Vores værksted og showroom ligger i Håndværkerbyen 38, 2670 Greve og ved tidsbestilling bedes du kontakte os på tlf:+45 53861047