Vi laver også håndlavet badmøbler

Håndlavet snedkermøbler til dit bad med eksklusive materialer og unikt look.

Hos Kristtorn møbler har du mulighed for at få lavet lige præcis det badeværelse, som du går og drømmer om

Nyt til badeværelset?

Snedkermøbler er populære som aldrig før især på badeværelser grundet deres holdbarhed og ikke mindst flotte visuelle udtryk

Hos Kristtorn Møbler producere vi badeværelsesmøbler i de bedste materialer. Både korpus og skuffer laves i massive træsorter. Vi har standard størrelser i vores sortiment, men vi tilpasser også vores møbler efter dine behov. Skulle du have helt specifikke ønsker ift look and feeling til designet, så laver vi gerne møblet i tæt samarbejde med dig.

Et nyt badeværelsesmøbel kan være med til at forny dit toilet med skønne og lære detaljer.

Kristtorn Møbler er også behjælpelige med et stort udvalg af vask og armatur. Vi samarbejde med de bedste på marked når det kommer til vaske og bordplader, hvor der f.eks tilbydes sten og komposit materialer.

Mulighederne er mange, vi ser det langt fra som en begrænsing men som en leg – at sætte vores møbler sammen så du får et unikt og ikke mindst brugbart design til din bolig.

Vi elsker at skabe sammenhæng i din bolig

Hos Kristtorn har vi en stor passion for snedkeriet

Hvordan skaber vi dit drømme-badeværelse? 

Vi vil ikke ligge skjul på, at vi går meget op i detaljerne. Det gælder også dit kommende badeværelse. det skal blive netop som DU ønsker det.

badeværelset skal være et sted for ro og fordybelse – og IKKE MINDST SELVFORKÆLELSE.

Et badeværelse skal kunne holde til at blive brugt og opfylde de praktiskegøremål – og ikke mindst skal det være smukt og skabe nydelse og glæde.

Derfor bygger vi håndlavede badeværelsesmøbler hvor vi ved, at vi har tænkt over hver en detalje med udgangspunkt i dine ønsker og behov.